Sindsklarhed kan....Tarotkunders kommentarer igennem de sidste 27 år:

Februar 2023 fra Anne-Mette: Tusind tak for oplægget. Der er utroligt, så præcist du rammer, hvad der sker i mit liv.
Jeg har været i et forhold, der drænede mig totalt og tilsidst var jeg bare TRÆT og afsluttede det. Jeg er slet ikke til drama og pludselig var jeg endt i noget sådant.
Jeg kunne slet ikke kende mig selv.
Har fået det såå godt efter jeg er blevet mig selv igen.
Af ❤️ tak Mie.

Mie skrev: "Kære Mie - kæmpe tak for din tolkning. Er nødt til at sige én ting: wauw!!!! Havde på ingen måde regnet med en så specifik og meningsfyldt tilbagemelding - alt hvad du skriver giver SÅ god mening for mig og min situation lige pt. Jeg er dybt målløs over du kan læse de ting ud af nogle kort og helt uden at vi har været i fysisk kontakt. Sikke en gave du har at kunne dette - jeg er dybt fascineret og meget taknemmelig for til tilbagemeldingen som jeg helt sikkert kan bruge til noget. Kh Mie"

Jette skrev: Tusind tak Mie. Det er for vildt hvordan du nailer den gang på gang! SÅ brugbart!

Elisabeth skrev: Jeg kan kun anbefale Mie til Tarotoplæg, har selv modtaget et Idag og det var 100% spot on med fantastisk vejledning

Heidi skrev: Tak - sikke en smuk og givende måde, at få beskeden på.

Sussi skrev: Tusind tak, jeg nyder din måde at fortælle på og føler mig meget tryg ved dig. Det næste halve år bliver spændende og jeg vil huske mig selv på at være mere rolig i min sommetider overophedede hjerne 😰. Jeg kan følge meget f det du skriver men vil bruge de næste par dage til at lade sig bundfælde . Jeg har jo kærligheden i mit liv så en romance vil jeg ikke byde velkommen, en flirt måske men ikke mere. Stort knus til dig og tak for din indsats.

KM skrev: "Tak, Mie. Dit oplæg var spot on. Ret utroligt. Blev ked af det i går, kan mærke, at det sidder i mig i dag også. Det er jo, fordi du er dygtig! Meget dygtig! "

Tina skrev: "Ih Mie tusind tak for et dejligt oplæg, synes det var nogle dejlige kort, mig selv må jeg så lige arbejde lidt med" Ditte skrev:
"Du læst mig 98,8 % Rigtigt. Det var meget overvældende at læse, da jeg nu aldrig har mødt dig. Du må være meget dygtig."

Mette skrev: "Alt i alt har det givet mig noget at tænke over - og så har det givet mig en masse mod på livet det næste halve år!"

Anita skrev: "Du har ramt plet på et højere plan. Du er bare en lifesavior for mig lige nu, og har givet mig mod til at se om jeg ikke kan acceptere min situation og få det bedste ud af den. Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget du kan læse ud af kortene, og hvor godt det passer på mig.

Kira skrev: "Det var som altid spot on. Puha, det passer perfekt ift hvor jeg tænker jeg vil hen"

Marianne skrev: Tak for oplægget og det passer selvfølgelig alt sammen og egentlig var det dejligt at få det bekræftet. Det gode råd kender jeg godt og det er jo det der er svært at finde ud af at bruge.

Steffen skrev: "Hvis jeg skrev du er helt ude i skoven med oplægget så vil jeg nok være en ret STOR løgner :-) Synes du rammer ret plet i mange af tingene som jeg har det"

Jette skrev: "Jeg synes det er spændende hvor rigtig du har ramt. Måske jeg skulle prøve det en anden gang."

Jonna skrev: "Jeg er imponeret over hvordan du kan arbejde med tarotkort. Jeg kan sagtens relatere til det du siger om mit personlighedskort. Jeg var meget skeptisk m.h.t. tarotkort inden du lagde kort på mig, men jeg må sige du rammer meget plet. Jeg vil godt turde bruge dig igen på et senere tidspunkt"

Susanne skrev: "Dit oplæg gav rigtig meget stof til eftertanke og jeg brugte tid på at snakke med nogen omkring de tanker du satte igang hos mig"
Debbie skrev: "Jeg skal selvfølgelig høre det et par gange endnu, men jeg har hørt hvad du siger, og jeg kan kende meget af det du siger -man kan sige at jeg føler mig "ramt", positivt!!"

Christina skrev: "Jeg sad jeg og blev lidt... ej MEGET mundlam, da jeg hørte dit oplæg!!!
PYH... Det var godt nok spot on, op til flere gange. Jeg er fuldstændig målløs... (på den gode måde!!!!) efter at have lyttet til din lydfil. Du rammer plet gang på gang."

Louise skrev: "Tak for det tilsendte, det var super sjovt at høre og der er SÅ meget der passer, men samtidig også ting jeg ikke helt forstår eller steder jeg stiller spørgsmålstegn."

Gitte skrev: "Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg tro du havde snydt, så må sige jeg er MEGET imponeret"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar