onsdag den 24. juni 2015

Familielivet glæde eller gråd?

YES !!! - Nu nærmer sommerferien sig og vi glæder os alle 4 til at hygge os sammen

(læs: slå hinanden ihjel mentalt!)

Vi skal: Sove længe - være længe oppe - spise massere af is og andre "syndige ting som lyst brød" - tage på en masse ture  - have tid til at lege med børnene - tid til at spille spil - også de "farlige digitale af slagsen" som mor synes kan være LIDT for vanedannende - osv.....osv.. osv..

Men det sjove ved sommerferien er, at man går og glæder sig SÅ meget til at være sammen som en familie..... - Og hvad sker der så hver eneste år, når vi har været sammen noget tid?

Den forbandede ilt slipper op i huset - og jeg føler toilettet er mit eneste ilt-optankningssted (og hvor FEDT et sted er det lige?!!!!)

  • Jeg føler mig kvalt - selvom der er den samme mængde ilt i huset, som på en normal hverdag så føles det som om, at ilten slipper lige så langsomt op, i takt med at jeg spenderer mere og mere tid sammen med familien
  • Jeg savner stilheden på mit kontor på arbejdet
  • Jeg savner min kaffe der ikke når at blive kold inden jeg får drukket den
  • Jeg savner MIG
Det er bestemt ikke sort/hvidt at holde sommerferie med familien. Hvis nogen mener noget andet, så skriv - måske I har fundet en anden måde, der ALTID virker rosenrød - så hører jeg gerne fra dig mail@sindsklarhed.dk

Jeg elsker min familie - og jeg nyder at foretage mig alle de ting vi ALDRIG har tid til, i en presset hverdag med 2 dejlige unger, 2x fuldtidsarbejde, indkøb, rengøring, madlavning træning 3 gange om ugen m.m.

MEN! Jeg elsker også at mærke mig selv og bare være selv.

Jeg elsker også min mand - Der hvor han er mand, uden at være far.
At være alene med ham, uden at der er en der råber "mor jeg er færdig" eller en der siger "mor se lige hvor mange sider jeg har læst" m.m.

Derfor synes jeg, at vi har været DØD-smarte i år!!

Here is the plan for survival summer 2015!!

Vi tager en uge på sommerferie med børnene hvor vi har lejet et skønt STORT hus med ekstra iltindhold -  Hvilket vil sige - Børnene sover nedenunder og min mand og jeg sover ovenpå - PERFEKT tænker jeg!!

Når vi har været af sted den uge, har min mand og jeg har booket en overnatning KUN ham og jeg, på et hotel hvor vi skal spise "voksen mad" og snakke "voksen snak" uden at blive afbrudt. Ahhhh...

Vi har så en uge hvor min mand skal på arbejde (måske vi kan rede ægteskabet her, og ikke falde i fælden over alle dem, der bliver skilt efter en sommerferie? - we hope!!)

Dernæst har vi uge hvor vi igen skal på ferie, da vi har solgt vores hjerter til Bornholm.
Desværre fik vi lavet en lille "bøf" ved bestillingen, da vi ikke var OBS på, at det vi har bestilt faktisk er ET rum! Shit tænker jeg - er det her ilten for real slipper op for mig?

Hvilket vil sige, at køkken, stue og soveværelse er i ét. Toilettet er dog for sig (men den ilt der findes derude er vel næppe at fortrække?)...
Det er så vores sidste uges sommerferie - såå.. "so help me good....  "

Jeg er en alternativ (og fornuftig) kvinde, så jeg tænker at der findes altid er en meningen med at tingene sker.. så mon ikke vi skal bo i det lille hus, fordi vi har brug for den sidste uge  til at være EKSTRA meget sammen, inden det går løs igen med hverdagen til august?

Det tror jeg på! Fordi familien er jo bare det bedste der findes - selvom ilten KAN slippe op, kaffen KAN blive kold og man ikke altid KAN mærke sig selv så meget - Så mærker man da at man lever - med dem man elsker.

I den forbindelse har jeg trukket 2 tarotkort.
Jeg har trukket et kort der beskriver hvordan jeg vil have det i vores sommerferie plus jeg har trukket et godt råd til hvordan jeg får den bedste ferie med min familie.
Se med her:

Hvordan vil jeg have det i vores ferie:
10 sværd:
Shit tænker jeg først da jeg trækker dette kort.. Jeg vil virkelig dø... ikke at iltmangel men af alle de tanker og valg jeg hele tiden skal træffe/forholde mig til!
Men det er jo også sådan det er at være en lille børnefamilie!
På godt og på ondt.
Det er jo også bare super dejligt at have en familie, der har brug for en, til at se noget, gøre noget, være med til noget...
Essensen i dette kort er også, at tingene tit ikke er så slemme som de ser ud. Det er ens tanker og overbevisninger der får det til at vokse i ens hoved. Men situationerne vil fare forbi som døgnfluer, og så er de væk. Det handler blot om at være bevidst om dette - og holde fast indtil de er fløjet forbi.

Hvordan overlever jeg bedst muligt:
9 bægre:
Her kommet ham den søde mand der sidder og har alt sin kærlighed i ryggen
Ahhh.... jeg overlever alligevel!!

Han fortæller mig, at jeg skal have fokus på min familie, som elsker mig rigtig højt og som vil mig det bedste.

Jeg skal mindes om at være veltilpas, og bevidst om HVOR rig jeg er ift. alt den kærlighed jeg har i mit liv.
Der er selvfølgelig ting som ikke virker for mig i ferien, men ved at fjerne fokus fra det, kan jeg fokuserer på alt det guld jeg har.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar